Oppi&ilo_viirilogo

Oppia&iloa koulupäiviin

TUTUSTU JA TILAA!

Oppi&ilo -tuotteet tukevat monipuolisesti lapsen taitojen kehittymistä. Kantavana ajatuksena on oppiminen ilon, itse tekemisen ja oivaltamisen kautta. Tälle sivulle olemme nostaneet tuotteita, jotka soveltuvat erityisesti kouluihin lisämateriaaliksi. Monipuolisesta sarjasta löytyy mm. puuhakirjoja, pelejä ja tehtäväkortteja eri aihepiireistä niin omatoimiseen kuin luokan yhteiseenkin tekemiseen. Kannattaa tutustua puuhakirjojen ja puuhakorttien pyyhittäviin pintoihin – tehtäviä voi kierrättää ryhmässä ja tehdä uudelleen ja uudelleen!

Tutustu tuotteisiin ja tilaa laskulla suoraan koululle tuotekuvausten alta löytyvällä lomakkeella. Koko Oppi&ilo-valikoimaan voit tutustua verkkokaupassa ja tilata tuotteita koululle sähköpostilla asiakaspalvelustamme.

Luku- ja kirjoitustaidon valmiuksia kehittävät puuhat!

MINÄ ITSE OSAAN KIRJAIMET - 100 itse tarkistettavaa tehtävää

Vasta kirjoittamaan opetteleville ja alkeet jo osaaville. Tutkitaan kirjaimia, kuulostellaan äänteitä, pohditaan tavuja ja harjoitellaan lopuksi lukemaan itse helppoja kaksitavuisia sanoja.

Norm. hinta 16,90 €

KIRJAINKIVAA - Puuharetki kirjainten maailmaan

Puuhakorttien parissa harjoitellaan kirjainten kirjoittamista ja alkuäänteiden tunnistamista.

Norm. hinta 16,50 €

LUKUTOUKKA - Opi lukemaan puuhaillen!

Pyyhittävän Oppi&ilo-puuhakirjan avulla lukeminen alkaa luistaa! Edetään isoista kirjaimista pieniin, helpoista äänteistä vaikeampiin ja lyhyistä sanoista pidempiin lauseisiin. Sanat on tavutettu. Iloiset tehtävät innostavat lasta ottamaan sanoista selvää. Sisältää 32 sivua ja tussin.

Norm. hinta 10,90 €

KETTERÄT KIRJAIMET - Kirjaimista ja tavuista sanoiksi!

Pyyhittävän puuhakirjan tehtävissä on roppakaupalla riemua kirjaimista. Opitaan alkuäänteitä, ratkotaan salakirjoituksia ja muodostetaan sanoja. Sisältää poispyyhittävän tussin, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen!

Norm. hinta 10,90 €

KYNÄNIEKKA - Sanapuuhaa solkenaan

Muodosta sanoja, arvaa puuttuvia kirjaimia, täytä ristikoita ja suunnista sanalabyrinteissa. Viihdy tehtävien parissa, samalla sanavarasto ja kielitaito saavat pureskeltavaa. Mukana poispyyhittävä tussi, jolla tehtävät ratkotaan.

Norm. hinta 16,50 €

Matemaattisloogisia valmiuksia kehittävät puuhat!

KOODAUSPLÄJÄYS - Ohjelmoinnillinen ajattelu omaksi hauskojen päättelytehtävien kautta!

Kynätehtävien avulla harjoitellaan ohjelmoinnin perusasioita – loogista päättelyä ja yksityiskohtaisten käskyjen antamista. Ratkaisut voit tarkistaa vastauskorteista. Vastaukset pyyhitään käytön jälkeen ja tehdään taas uudelleen!

Norm. hinta 16,50 €

ROBOGEM DELUXE - ohjelmoinnin alkeet lautapeliä pelaamalla

Ohjelmointi on yksi tulevaisuuden perustaidoista. Tässä pelissä opit helposti hahmottamaan ohjelmoinnin perusasioita – loogista päättelykykyä ja yksityiskohtaisten käskyjen antamista. Käske robottiasi, kerää timantteja ja pidä hauskaa! Toisto- ja ehtolauseiden kanssa Robogem-pelissä riittää haastetta 3. luokasta aina yläkouluun asti. Lasten Koodikoulun perustajan Juha Paanasen Suomessa suunnittelema!

Norm. hinta 29,90 €

Kimurantti - innostavia älypähkinöitä 6-8 v.

KIMURANTTI - innostavia älypähkinöitä

Löydä reitit labyrinttien läpi, etsi erot, hoksaa kellonajat, vertaile, laske ja pohdi ja pähkäile! Pakkaus täynnä innostavia ja oivaltavia päättelytehtäviä. Iloisesti kuvitetut tehtävät on merkitty tähtimerkinnöin (helpompi-haastavampi). 50 kaksipuoleista korttia ratkaisuineen!

Norm. hinta 16,50 €

AIKAMOISTA AIKAPUUHAA - kellonajat ja ajanmääreet

Aikamoista aikapuuhaa -tekemiskorttien avulla opit lukemaan kelloa ja ymmärtämään aikaa. Mukana niin yö- kuin päiväaikoja, digitaalisia ja analogisia kelloja sekä muita ajanmääreitä. Sisältää pyyhittävän tussin. Vinkkikorteista voit tarkistaa vastaukset.

Norm. hinta 16,50 €

KERRO LISÄÄ - kertotaulut hauskalla tavalla

Pakallinen monipuolista ratkottavaa kertolaskujen avulla. Päättele, oivalla ja piirrä! Aloitetaan helpoimmista ja edetään vaikeammin mieleen painuviin kertotauluihin. Opit kertotaulut kädenkäänteessä! Paketissa poispyyhittävä tussi tehtävien ratkomiseen.

Norm. hinta 16,50 €

ÄLYPÄHKINÄT - pakallinen aivojumppaa

Pakassa on yli kahdeksankymmentä kimuranttia tehtävää, joiden ratkaisemiseen tarvitaan loogista päättelykykyä, matemaattisia taitoja ja rutkasti luovaa ajattelua. Pakan tehtävät on jaoteltu kolmeen vaikeustasoon, joten haastetta riittää pitkäksi aikaa. Mukana on pyyhittävä tussi merkintöjä varten ja ratkaisut tehtäviin. Aivonystyrät töihin!

Norm. hinta 16,50 €

Ympäristöoppi

LASTEN SUOMI -palapeli + kirja

Kokoa Suomen muotoinen palapeli ja lue kirjasta kiehtovia faktoja Suomesta ja suomalaisista nähtävyyksistä! Näyttävästä paketista löytyy 200 palan Suomi-aiheinen palapeli ja 10 palapelin päälle pystyyn aseteltavaa nähtävyyttä sekä Suomi-aiheinen tietokirja.

Norm. hinta 19,90 €

SUOMI-PUUHAT

Pyyhittävässä puuhakirjassa tutustutaan kotimaan kasveihin ja eläimiin, hivenen historiaan, ripaukseen perinteitä, kourallisen kulttuuria ja suomalaisia sankareita.

Norm. hinta 10,90 €

VALPPAIN MIELIN

Valppain mielin -tehtäväkirjan parissa lapsi harjoittelee mm. liikennemerkkien tunnostamista, turvallista liikennekäyttäytymistä ja pohtii heijastimien merkitystä. Pyyhittävyydensä ansiosta tehtäväkirjaa voi kierrättää oppilaalta / työparilta toiselle.

Norm. hinta 10,90 €

Vieraat kielet

ONE, TWO, THREE - puuhakortit englannin opetteluun vasta-alkajille

Monipuolisten tehtävien parissa opitaan englantia hauskasti ja innostavalla tavalla: värit, numerot, tervehdykset, itsensä esittely sekä perussanasto mm. harrastuksista ja perheenjäsenistä. Paketti sisältää 50 kaksipuolista tehtäväkorttia ja poispyyhittävän tussin, jolla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen. Puuhakortit sisältävät kolmen tasoisia tehtäviä, joten sopivaa tekemistä löytyy niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille. Oikean ääntämisen voi opetella helposti kuuntelemalla sanat verkosta.

Norm. hinta 16,50 €

S2

KOULUUNMENIJÄ

Puuhakortit kehittävät koulutiellä tarpeellisia valmiuksia: Harjoitellaan kirjaimia ja lyhyitä sanoja, kellonaikoja ja numeroita ja opitaan kaveritaitoja.

Norm. hinta 16,50 €

HOKSAA! - Touhukas tutkailupeli

Heitetään väri- ja kuvanoppia ja etsitään niiden osoittamia asioita pelilaudalta: jotain terävää, jotain punaista ja pyöreää tai jotain syötävää. Kaksipuolinen koottava pelilauta ja kolme erilaista noppaa tarjoavat eri ikäisille pelaajille haastetta.

Norm. hinta 24,90 €

ELSA JA LAURI JUHLISSA

Tarinassa ja kirjan tieto-osuudessa tutustutaan lasten silmin juhlaetikettiin sekä sukulaisuussuhteisiin unohtamatta nykyperheiden moninaisuutta.

Norm. hinta 14,90 €

R, S ja D-kirjaimet

ÄRRÄN KIERRÄN - Opi R, S ja D!

Ärrän kierrän -puuhakirjassa on hauskoja puheterapeutin laatimia R, S ja D-äänteiden harjoituksia. Mukana myös tsemppitaulu! Opettelu vaatii pitkäjänteisyyttä, positiivista kannustusta sekä iloista harjoitteluilmapiiriä. Malliäänteet voit kuunnella netistä. Harjoittelu käyntiin ja kohta huoneessa surisee ampiais-R!

Norm. hinta 10,90 €

Tuotteet voi tilata laskulla vain koululle / päiväkodille. Tilaukseen lisätään painon mukainen postimaksu. Yksityisasiakkaat voivat tehdä tilauksensa verkkokaupan kautta.
Kirjainkivaa 13,31 € (netto, 0%) KPL
Minä itse osaan kirjaimet 13,63 € (netto, 0%) KPL
Lukutoukka - pyyhittävä puuhakirja 9,91 € (netto, 0%) KPL
Ketterät kirjaimet - pyyhittävä puuhakirja 9,91 € (netto, 0%) KPL
Kynäniekka -puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Koodauspläjäys-puuhakortit 12,54 € (netto, 0 %) KPL
Robogem Deluxe -peli 24,11 € (netto, 0%) KPL
Kimurantti-puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Aikamoista aikapuuhaa -puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Kerro lisää -puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Älypähkinä -puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Kimurantti-puuhakortit 13,31 € (netto, 0 %) KPL
Lasten Suomi -palapeli 16,05 € (netto, 0%) KPL
SUOMI-puuhat 9,91 € (netto, 0%) KPL
Valppain mielin -puuhakirja 9,91 € (netto, 0%) KPL
One, two, three -puuhakortit 13,31 € (netto, 0%) KPL
Kouluunmenijä 13,31 € (netto, 0%) KPL
Hoksaa! 20,08 € (netto, 0%) KPL
Elsa ja Lauri juhlissa 13,55 € (netto, 0%) KPL
Ärrän kierrän -puuhakirja 9,91 € (netto, 0%) KPL
Tilaajan nimi
Koulu/Päiväkoti
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Laskutusosoite
Sähköpostiosoite